Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понеділок, 06.05.2024, 02:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2009 » Грудень » 21 » Випускники 11 класів українських шкіл в 2010 році замість випускних іспитів будуть писати шкільні контрольні роботи
09:23
Випускники 11 класів українських шкіл в 2010 році замість випускних іспитів будуть писати шкільні контрольні роботи
Про це заявив заступник міністра освіти і науки Павло Полянський. За його словами, таке рішення Міністерство освіти прийняло з метою уникнути навантаження на випускників.
Випускники 11 класів загальноосвітніх закладів будуть писати шкільні контрольні роботи з трьох предметів, які проводитимуться з 10 - по 17 травня.
З української мови у формі переказу (обов'язково), з математики або історії України, а також з профільного предмету або предмету за вибором учня.
Контрольну роботу з математики будуть виконувати учні, які навчалися в класах універсального, природничо-математичного або технічного напрямку.
З історії України - учні класів філологічного, суспільно-гуманітарного, художньо-естетичного, спортивного напрямів.
 Завдання для контрольних робіт будуть взяті із збірок, які буде рекомендувати Міністерство освіти і науки.
 У випускників 9 класів державна підсумкова атестація буде проходити у формі іспитів, які будуть проведені з 2 по 18 червня.
Навчальний рік в 2010 році завершиться 27 травня, свята останнього дзвінка пройдуть 28-29 травня. Атестати випускники отримають з 29 по 31 травня.
Переглядів: 648 | Додав: AdminSS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
гость
02:00
Група: Ті - хто не з нами

Логін:
Пароль:

Copyright MyCorp © 2024
Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі каталог сайтів каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог Ресурсов Интернет