Головна | | Реєстрація | Вхід
 
П`ятниця, 03.05.2024, 07:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Травень » 4 » Навчальні стрільби
19:21
Навчальні стрільби
  29.04.2010 року старшокласники загальноосвітніх навчальних закладів м. Тернівки виконували учбові практичні стрільби з автомата Калашникова на полігоні 93-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ України, яка дислокується в селищі Черкаському.
Проведення стрільб майбутніми захисниками Вітчизни забезпечили офіцери та інструктори  бригади. З учнями проводилися спеціальні заняття, під час яких вони здобували теоретичні знання з ведення стрільби з АК-74.
 
 
 
 
  При виконанні стрільб учнями були дотримано необхідні заходи безпеки. Для школярів організували навчальні місця з вивчення будови автомату, правил заряджання та розряджання зброї та умов виконання стрільб.
 
 
  На одного юнака видавалося по 6 патронів для стрільби. Офіцери та солдати військової частини були привітні школярам,  навчали правильному виконанню стрільб та збиранню і розбиранню автомата.  До кожного учня на вогневому рубежі було приставлено по солдату для контролю та допомоги при виконані стрільб.
 Захід став завершенням курсу шкільного предмету «Захисник Вітчизни» для випускників шкіл. До речі, для багатьох з них це перше знайомство зі зброєю.
 
 
  Військовослужбовці бригади не тільки обслуговували стрільби, але й зробили для учнів екскурсію по частині. Учні побували в казармі, де познайомилися з побутом солдат строкової служби. Відвідали солдацьку їдальню, навчальні класи та майданчик для навчання караульної служби.
 
 
 А в парку бойових машин отримали можливість своїми очима побачити зразки озброєння та бойової техніки.
  Захід відбувся за ініціативи методичного об'єднання вчителів ЗВ нашого міста, а також за сприяння завідуючого відділу освіти м. Тернівки Ільчишина В.В.
 
Керівник МО ЗВ: Смалій С.Г.
Переглядів: 1474 | Додав: AdminSS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
гость
07:36
Група: Ті - хто не з нами

Логін:
Пароль:

Copyright MyCorp © 2024
Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі каталог сайтів каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог Ресурсов Интернет