Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Субота, 20.04.2024, 12:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Травень » 4 » Дитячо-юнацька військово-спортивна патріотична гра "Сокіл" ("Джура") Українського козацтва
13:38
Дитячо-юнацька військово-спортивна патріотична гра "Сокіл" ("Джура") Українського козацтва
  Українці -   єдина   у   світі  козацька  нація.  Козацтво  є дисциплінованою  організацією  українського  народу,  споконвічною формою  його  самоорганізації і самозахисту в лихоліття на засадах стародавнього  Звичаю  -  Волі  як  відкристалізованого  етнічного розуму.
  Проведення  змагань гри "Сокіл" ("Джура") дають змогу оцінити результати річної праці, визначити кращих, підсумувати зроблене та накреслити кроки для успішної праці в майбутньому.
  Програмою змагань передбачено: перевірка вмінь зі стройової, вогневої, тактичної, туристичної підготовки, основ захисту життя, знань з історії українського війська.
Кожна школа нашого міста представила на змагання свої команди, а всього їх було п'ять.
 Склад команди – 8 осіб. 6 хлопців, 2 дівчини. Назва команди – рій. Керівник – ройовий. Члени команди – хлопці – джури, дівчата – берегині. 2 старші особи – виховник і представник від закладу чи організації, яка відряджує команду.
 Змагання проходили в два етапи:
1. 20.04.2010 - візитка команд, стройова підготовка, перевірка теоретичних знань з історії козацтва;
 
 
 
2. 21.04.2010 - смуга перешкод, стрільба: пневматична зброя, таборування, оцінка побуту, чистоти та ін.
 

 В результаті змагань було виявлено команду-переможець - "Сокіл" СЗШ №7, яка і буде представляти наше місто на зональних змаганнях 14.05.2010 року в м. Новомосковську.
 
 
Керівник МО вчителів ЗВ: Смалій С.Г.
Переглядів: 1928 | Додав: AdminSS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Юра  
0
дякую за цінну інформацію.

1 Залізняк  
0
Вітаю Соколів з Тернівки!
Нажаль обласні змагання обласне управління провести не здатні! З 2003го року навчилися тільки відмивати кошти які виділяються на військово патріотичне виховання. Тому і перенесли ВТРЕТЄ, на невизначений термін. Ви молодці що робите таку важливу справу!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
гость
12:21
Група: Ті - хто не з нами

Логін:
Пароль:

Copyright MyCorp © 2024
Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі каталог сайтів каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог Ресурсов Интернет