Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Неділя, 28.04.2024, 16:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Лютий » 24 » День захисника Вітчизни
22:00
День захисника Вітчизни
Вже стало доброю традицією відзначати день захисника Вітчизни в середніх загальноосвітніх закладах нашого міста. І тому, починаючи з 23лютого, на протязі неділі  в кожній із шкіл нашого міста проводяться  заходи, присвячені  Дню захисника Вітчизни –  святові, яке символізує любов і шану українців до оборонців і визволителів рідної землі.    

   День захисника Вітчизни – це свято і ветеранів Великої Вітчизняної війни, і нинішніх військовослужбовців та працівників збройних сил України, яким випала доля вписати нові сторінки в літопис української армії і тих юнаків, яким в майбутньому випаде честь служити в ЗСУ.

   Спокон  віків молоді люди ставали на захист свого народу, Вітчизни, сім’ї. В славну княжу епоху, в буремні козацькі часи, в роки першої та другої світових війн юнаки та зрілі чоловіки пліч-о-пліч стояли в боротьбі з ворогом найсвятішого - Вітчизни! Не один з них віддав своє життя .

   І нині військовослужбовці, продовжуючи славні традиції попередніх поколінь, докладають усіх зусиль для забезпечення бойової  готовності, організованості і дисципліни нашої армії, підвищують бойову та професійну майстерність, свідомо виконують свій конституційний обов’язок. Адже служіння Батьківщині та готовність самовіддано її захищати вони зробили справою свого життя.

   Майбутнє невідоме нікому. Будемо сподіватись, що нашим юнакам доля приготувала лише приємні сюрпризи, що у своєму житті їм прийдеться захищати лише дисертації, а змагатись лише в спорті.
 
 
Керівник МО вчителів ЗВ    Смалій С.Г.
Переглядів: 849 | Додав: AdminSS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
гость
16:49
Група: Ті - хто не з нами

Логін:
Пароль:

Copyright MyCorp © 2024
Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі каталог сайтів каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог Ресурсов Интернет